lauantai 27. lokakuuta 2012

Bugeja ja boomeja

Vietin juuri äsken hauskan hetken instaamassa. Tankilta katkesi yhteys (dc) ja jäimme muun partyn kanssa odottelemaan. Harvinaista jo sinänsä, että koko ryhmä jää ja jutteleekin vielä. Shadow priest pyysi minua tanssimaan pettinsä kanssa ottaakseen screenshotin. Poseerasiin siis moonkinina hänen pikku moonkininsa kanssa kuin turistille konsanaan. Noin kevyt tunnelma tekee kyllä hyvän mielen.

Palatessaan tankki esitti pahoittelunsa say-chattiin, joka yleensä on vähän nyypän merkki, mutta epäilen, että hänen party-chattinsa bugasi. Kiltakavereille nimittäin on käynyt niin, että jos kone on jäätynyt kesken matkan ei takaisin tullessa party-chat enää jostain syystä toimi. Kaikki tämä siis tapahtunut uuden patchin jälkeen. Chatti alkaa sitten jossain vaiheessa taas toimimaan mitään ilmoittamatta, eikä kenellekkään ole vielä selvinnyt mistä se johtuu.

Tässä samaisessa instassa oli aluksi mukana ele shamaani, joka lähti toisen huoneen kohdalla jo partysta. Sama tapahtui myös edellisellä reissullani luolastoon. En tiedä mistä tämä johtui, hämmentävää aina kun näin käy. Mutta haluan kuitella, että heirloomattu shamaani tunsi suurta alemmuuskompleksia jäädessään jälkeen boomkinille DPS-mittarissa. Ja häpeähän se onkin, koska muuten olen yleensä aina jonon hännillä.

Eräs tuttavani on juuri alkanut pelaamaan WoWia ja hänellä tuntuu olevan enemmän kuin kourakaupalla bugeja. Questit ei toimi, mobit eivät tiputa loottia, säädöt eivät toimi, jne jne. Ymmärrän hänen kiroamisen, ettei jaksa pelata jos bugeja on joka sormelle. Mutta bugit eivät olleet tässä tarinassani pointtina vaan olen monesti miettinyt mikä on paras alotushahmo. Suosittelin eräälle ystävälleni kesällä, että druidi on kiva, rollaa semmonen. harmittelin jälkikäteen, että druidi ei tosiaankaan ole aloitusystävällinen hahmo miljoonien skilliensä takia. Alkuhahmoksi suosittelisinkin ehdottomasti huntteria. Myös rogue tai warrior voisivat sopia alkulevelien yksinkertaisuudellaan. Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä, mikä on siis paras aloitushahmo ensikertalaiselle? Entäs kokeneemmalle MMORPG:en tuntijalle, mutta WoWiin ensikertaa rollaavalle?

Blissu on muuten mielestäni tosi fiksu asiakaspalveluasioissaan. Siirsin ensimmäistä kertaa hahmon serveriltä toiselle ja battle.netissä sanottiin tämän kestävän normaalisti ainakin tunnin, mutta pitäisi varata useita päiviäkin siirtoon. Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin hahmo oli valmis pelattavaksi. Blizzard varaa liikaa aikaa ja antaa kovasti varaa kaikelle ja me asiakkaina voimme olla sitten positiivisesti yllättyneitä kun homma sujuukin "suitsaitsukkelaan".

Nyt takaisin lukemaan koulujuttuja. Jota tietenkin tehdään samalla kun jonotetaan randomiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti