maanantai 1. lokakuuta 2012

Pet Battlesta

Miau ja räyhräyh!

Hyvä hetki kirjoitella on tietenkin, kun hahmo vääntää hikihatussa netherweave bageja. Joku hölmö myi clothia niin halvalla, että saan siitä aivan mielettömät voitot. Uuden lisäosan tuomat tulot pelkällä repputilalla on yhdelle hahmolle tuonut yli 3000g. Ei voi olla tykkäämättä, vaikka MoPin mukana onkin tullut kaikki kahjot tankit pelaamaan. Hirveä kiire end-game-contenttiin ja siksi juostaan instoja läpi tankkina ja pullataan hirveät massat. Yritä siinä sitten olla healeri, välillä meinasi itku tulla, mutta onneksi sitä aina välillä muistaa, ettei tämä nyt ehkä niin vakavaa ollutkaan. Ja voi aina mennä lepuuttamaan hermojaan pet battleen.

Siinä random dungeonia tai battlegroundia odotellessanne, suosittelen, että tutustutte tähän pet battleen, jos se ei vielä ole tullut tutuksi. Hauskaa ajanvietettä jotain odotellessa ja mikä parasta ehkä, jokin asia, mikä yhdistää kaikki altit kaikilla servereillä. Näin altoholin näkökulmasta tämä on mitä miellyttävintä. Achievementtien ja titlejen yhdistämistä en niin hyväksy tai allekirjoita, koska nyt esimerkiksi reputationia grindaa vain halvempien hintojen takia ja se jos mikä työltä kuulostaa. Varsinkin jos vertaa siihen, että siitä voisi saada jonkun hassunhauskan lisänimen hahmosi nimen eteen/taakse. Hassunhauska lisänimi kuulostaa minun korviini peliltä ja alennuksien saaminen vähän liikaa oikealta elämältä. Kuka haluaa mennä virtuaalimaailmaan tekemään sitä samaa, mitä voit tehdä täällä raikkaan (lue: kylmän) vesisateen ja pimeän keskelläkin?

No mutta nyt suistuin kiskoilta tämän aiheeni kanssa. Kaikki vanhat companionit on siis muuttuneet battle peteiksi joitakin poikkeuksia lukuunottamatta ja niillä voi ottaa miehistä mittaa toisista pelaajista, NPC:stä tai luonnossa liikkuvista critterinkaltaisista olioista. Luonnossa tappelevat petit voidaan myös vangita omaa kokoelmaa varten ja ne saavat käsittääkseni randomisti harvinaisuusasteen, jonka paras on sininen eli tässä tapauksessa rare. Kannattaa siis samaa ötökkää yrittää ottaa kiinni kunnes saa sen sinisen. Mukana voi pitää vain kolmea samanlaista pettiä, mutta niitä voi vapauttaa takaisin luontoon, joita ei halua säilyttää. Kuinka humaania, Blizzard!

Aluksi itse pet battlaus tuntui ihan helpolta, mutta tuo kaikki sivussa oleva sälä oli vähän hankalampaa. Varsinkin kun omista varastoistani löytyi kymmenkunta horde balloonia ja toinen mokoma alliancen omaa. Kun sitten selvisi tämä petin vapauttaminen ja selvisi syy. miksi kannattaa samaa vihollista yrittää ottaa kiinni niin asioista tuli paljon mielekkäämpiä. Ne questit myös olivat hyvin selkeyttäviä ja palkinnot niistä olivat ihan kivoja. Varsinkin roolipelaaja voisi nauttia niistä kekseistä, joilla saa companioninsa tuplasti isommaksi.

Mitä te tätä enää tuijotatte vaan battlaamaan siitä!

PS. siinä sinisiä metsästäessänne voitte vilkaista myös keskustelua tästä sinisestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti