lauantai 29. syyskuuta 2012

Muistoja ja whineä

Kaikille tasapuolisesti sukupuoleen katsomatta oikein hyvää huomenta!

Unohdin parhaimmista WoW-hetkistä varmasti monia tarinoita, mutta eilen Razorfeniä juostessani muistelin sitä mukavaa ryhmää, joka kerran oli. Rogue joutui lähtemään yhden juoksun aikana kauppaan ja me muut odottelimme kiltisti, se jos joku kuvaa kuinka mukavina toisiamme pidimme. Annoimme myös DPS-priestin tankkia jonkun matkaa kun hän niin halusi. Eihän siitä juuri mitään tullut, mutta hauskaa oli silti.

Parhaimmat hetket on niitä odottamattomia hetkiä, mutta toisaalta seurallakin on paljon merkitystä. Jos löytyy hyvä porukka keiden kanssa juosta randomeita, saattaa jopa harmittaa, ettei jaksa enää. Ja koska serverit ovat servereitä, voi olla ettei sitä kivaa tyyppiä nää enää koskaan.

Kerran kyllä tein niin, että kun tankki oli huutanut healerin pois instasta aivan väärin perustein ja todella törkeästi, tein hahmon sille serverille ja lähetin kirjeen perässä. Yllättäen piti postia käyttää, olisin minäkin ragequitannu semmosen solvaustulvan jälkeen.

Eräällä serverillä meidän pikku killassamme on vain muutama henkilö ja yritämme yhdessä tehdä asioita, eli lähinnä levelata (muistuttakaa, että kerron myöhemmin sellaisesta vakavasta taudista, kuin altoholia).Yksi porukasta ei ole pariin päivään päässyt pelaamaan ja yritin toppuutella itseäni, etten menisi levelissä tai PvP-bracketissä ohi. En uskaltanut loppujen lopuksi edes mainata, joten keksin itselleni vaihtoehtotekemisenä kalastuksen. Ja laiska kun olin, en jaksanut Dalaranista lähteä vaan heitin uistinta paikalliseen suihkulähteeseen. Kolmena päivänä pari tuntia aina kerrallaan kun siinä kalasti sai kaikki kolme kolikkopinoa täyteen ja achievementit taskuun.

Jonain päivänä vielä saan Salty-tittelin, mutta ainakin mitä luin wowheadista, ei sen saaminen ole ihan yksinkertaisinta. Ongelman muodostaa Kalu'ak Fishing Derbyn voittaminen, varsinkaan kun sitä ei kalenterissa enää jotain syystä näy. Achievementin kohdalla puhutaan myös Booty Bayn fishing contestista, mutta sitä ei ainakaan internet nopealla vilkaisulla tunnustanut olemassa olevaksi enää ollenkaan. Voipa siis olla, että vaikka pääsisin vastapuolen pääkaupunkiinkin kalastamaan, jää Salty ikuisesti saamatta. Lukekaahan huviksenne Wowheadin Master Angler of Azerothin kommentti-kenttä, jättää kovin epätoivoisen olon jälkeensä, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti